Onze merken

Wij produceren voornamelijk voor onze klanten in de food- en horecabranche. Maar wij brengen vanuit Swirling Spoons ook zelf twee merken op de markt. Mooie merken, waar we bijzonder trots op zijn:

Kumar's

Met de curries en bumbu’s van Kumar’s creëer je in een handomdraai de heerlijkste Aziatische gerechten. Maar je kunt er ook bijzondere sauzen, soepen en dressings mee bereiden.

Alle professionele producten van Kumar’s zijn ambachtelijk bereid volgens origineel receptuur. Met verse ingrediënten en specerijen, en zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Ontdek alles over Kumar's

Ediks

De Ediks azijnen hebben een verrassend zachte smaak en een lage zuurtegraad. Hierdoor zijn extra zoetstoffen niet nodig om het zuur van de azijn te maskeren en komen vers verwerkte ingrediënten nóg beter tot hun recht. De vinegars zijn ontwikkeld vanuit natuurlijke fermentatie. Zonder toegevoegde suikers of geur-, kleur- en smaakstoffen.

Naast de milde azijnen biedt Ediks ook Shrubs Fruit Vinegars. Deze zachte fruit azijnsiropen bevatten, net als de azijnen, uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Een perfect alternatief voor gezoete frisdranken.

De Ediks azijnen en Shrubs zijn 100% biologisch en daarom Skal-gecertificeerd.

Ontdek alles over Ediks